Jade kralen zorgen voor voorspoed en bescherming

Jade kralen

Bekijk hier de mooiste Jade kralen >

Het dragen van een sieraad met Jade kralen is volgens Chinezen een goede keuze. Deze edelsteen schijnt namelijk bijzondere krachten te hebben. Zo weert Jade boze krachten en zorgt het voor reiniging, bescherming en voorspoed. Zodoende is het een goede steen om bij je te dragen tijdens een reis.

De Chinese achtergrond van Jade

Jade kralen hebben een unieke positie in China. Al duizenden jaren wordt deze edelsteen geslepen en bewerkt door de inwoners van het land. Ten tijde van de Han dynastie droeg de bevolking al Jade als sieraad. Wel moest de edelsteen altijd goed gepolijst zijn voordat het gedragen kon worden. Volgens de Chinezen is een onbewerkte klomp Jade namelijk minder waardevol. De waarde van deze edelsteen wordt in het klassieke boek Sanzijing vergeleken met het onderwijs: “Als men Jade niet polijst, is het geen kostbaar ding. Als een mens niet leert, heeft zijn leven geen zin, want hij kent de normen, waarden en respect van het leven niet en zal dus nooit talentvol worden”.

Jade kralen

Positieve uitwerking op lichaam en geest

Wie weet voel je je tijdens het dragen van Jade kralen meteen anders. Het heeft namelijk een positieve uitwerking op lichaam en geest. Zo helpt het je om negatieve emoties zoals irritaties los te laten. Daarnaast schijnt Jade reinigend te werken en verwijdert het giftige stoffen uit je lichaam. Daardoor heeft het een positieve uitwerking op onder andere je zenuwstelsel, blaas en vruchtbaarheid. Het is dus zeker de moeite waard om Jade kralen te maken! Gebruik ze bijvoorbeeld om een hangertje of een sleutelhanger mee te maken. Daarmee creëer je een uniek accessoire of sieraad.

Jade kralen

Jade kralen in allerlei kleuren

Jade kralen kunnen bestaan uit allerlei mooie kleuren, waaronder bruin, zwart en groen. Groen is een aanrader, want dit zorgt voor harmonie, evenwicht en kalmte. Iets dat we in stressvolle tijden zeker  kunnen gebruiken! Wist je dat Jade van kleur veranderd als het langere tijd in contact komt met de menselijke huid? Probeer het eens uit door een ketting maken met Jade kralen te maken. Wanneer je het langere tijd om je nek draagt, zul je zien dat de kleur langzaam verandert.

Jade kralen

Naast Jade kralen vind je in onze webshop talloze andere mooie edelsteenkralen, zoals de mooie Kwarts kralen.

© 2008 - 2024 Ilona's Silver&Gemstones - Edelsteen kralen en sieraad onderdelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel