Sterling zilveren sieraad onderdelen

Echt zilver is een hoogwaardig edelmetaal dat veel gebruikt wordt bij het maken van sieraden van goede kwaliteit. Sterling zilver is behalve een edelmetaal zeer duurzaam. Het heeft als voordeel dat het betaalbaar is en bovendien behoudt echt zilver altijd zijn waarde. Hierdoor zijn sterling zilveren sieraad onderdelen van toegevoegde waarde om in jouw sieraden te verwerken, want zeg nu zelf...... alle aandacht die jij besteedt aan je ontwerp verdient toch op z'n minst materialen van goede kwaliteit?!!

Zilver versus sterling zilver

Het zilver dat gebruikt wordt voor het maken van sieraden is (bijna) nooit 100% zuiver zilver, dan zou het niet te verwerken en/of duurzaam zijn. Het is altijd vermengd met andere metalen om het geschikt te maken voor de verwerking in sieraden. Dit wordt gedaan om het zilver beter hanteerbaar en slijtvast te maken. Zo wordt het bijvoorbeeld buigzamer of juist harder gemaakt. Hierdoor is zilver gemakkelijker vorm te geven en slijt een zilveren sieraad minder snel. Nederland kent 3 wettelijke zilvergehaltes, 1e, 2e en 3e gehalte = 925/stering zilver.

De sterling zilveren sieraad onderdelen die je op de site treft zijn met zorg door mij geselecteerd en samengesteld om in jouw sieraden te verwerken. Ze zijn prachtig te combineren met onze edelsteen kralen. Alle sterling zilveren kralen, slotjes en andere onderdelen zijn van hoge kwaliteit en geven jouw sieraad nét dat extraatje waarin jij je onderscheidt. 

Sterling zilver kan vanwege zwavel in de lucht verkleuren en wat donker worden. Dit kun je eenvoudig oplossen door het even op te wrijven met een geimpregneerd poetsdoekje. Bij zwaardere aanslag is een zilverpoets middel aan te bevelen. Hiermee zien je sieraden er in no time weer als nieuw uit.

© 2008 - 2024 Ilona's Silver&Gemstones - Edelsteen kralen en sieraad onderdelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel