Sieraden maken met Sodaliet kralen

Sodaliet kralen

> Direct naar de Sodaliet kralen

Sodaliet kralen zijn afkomstig van het mineraal sodaliet. Dit is een chloorhoudend natrium-aluminium siliciaat met een witte, grijze, roze, groene of azuurblauwe kleur. De naam ‘sodaliet’ is afgeleid van de chemische samenstelling die het heeft. Sodium is namelijk het Latijnse woord voor ‘natrium’ en het Griekse woord ‘lithos’, dat ‘steen’ betekent. Sodaliet heeft niet alleen een bijzondere naam, maar ook een interessante spirituele betekenis.

Creatief aan de slag met Sodaliet kralen

Kralen van Sodaliet zijn al eeuwenlang te vinden in het zogeheten ‘illimaussaq-massief’ in Groenland. Het is een enorm complex waar diverse mineralen groeien. Sodaliet is er een van. Het heeft een gemiddelde dichtheid van 2,29 en een hardheid van 6. Dit mineraal is niet radioactief. Deze gekleurde edelsteen wordt regelmatig bewerkt en gebruikt als sieraad. Sieraden liefhebbers gaan graag zelf aan de slag met Sodaliet kralen. Ze maken er bijvoorbeeld een mooie ketting van. Sodaliet kraaltjes schijnen namelijk een kalmerende uitwerking te hebben. Zo gaat het een hoge bloeddruk tegen. Zelf eens een sieraad met kralen van Sodaliet en ontdek of het ook bij jou effect heeft.

Het positieve effect van Sodaliet kralen

Aan Sodaliet kralen worden verschillende positieve effecten toegeschreven. Zo schijnt je zelfvertrouwen toe te nemen wanneer je deze edelsteen draagt. Sodaliet helpt namelijk om bepaalde gedragspatronen zoals angsten te doorbreken en stimuleert logica en rationeel denken.  Dit geeft natuurlijk een heel fijn gevoel! Sodaliet is zowel geschikt voor individuen als groepen. Ze worden namelijk regelmatig in een groep gebruikt om de solidariteit, harmonie en vertrouwen te vergroten.

Sodaliet kralen

Lichamelijke klachten verdwijnen

Misschien heb je al enige tijd last van lichamelijke klachten. Het dragen van een accessoire met Sodaliet kralen zou je klachten kunnen verminderen. Zo helpt deze steen onder andere tegen keel- en halsklachten. Een hese stem verdwijnt bijvoorbeeld veel sneller wanneer je een Sodaliet edelsteen hebt. Daarnaast verlaag je met Sodaliet vervelende koortsklachten en een hoge bloeddruk. De vloeistopname in het lichaam neemt ondertussen toe en hopelijk verdwijnt je hoge bloeddruk als sneeuw voor de zon.

Naast Sodaliet vind je in onze webshop talloze andere mooie edelsteenkralen, zoals de mooie Turkoois kralen.

© 2008 - 2024 Ilona's Silver&Gemstones - Edelsteen kralen en sieraad onderdelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel