Zelf sieraden maken met Aquamarijn kralen

Aquamarijn kralen

> Bekijk hier de mooiste Aquamarijn kralen

Liefhebbers herkennen de bijzondere kleuren van Aquamarijn kralen waarschijnlijk direct. Deze variëren namelijk van bleekgroen tot geelgroen, bleekblauw of blauwgroen. Mede vanwege de prachtige kleuren is Aquamarijn al eeuwenlang een zeer geliefde edelsteen. Over deze edelsteen gaan allerlei verhalen de ronde. Er is zelfs een legende die vertelt dat Aquamarijn afkomstig is van een zeemeermin! In de Middeleeuwen werden beelden van de Maagd Maria versierd met Aquamarijn stenen. Vandaag de dag worden er van Aquamarijn kralen allerlei mooie sieraden gemaakt. Ga jij binnenkort ook aan de slag?

Spirituele betekenis van Aquamarijn

Het vinden van Aquamarijn kralen is niet heel lastig. Deze edelsteen wordt namelijk overal ter wereld aangetroffen. Dit mineraal, dat voorkomt in pegmatieten, is onder andere gevonden in Madagascar, Brazilië, India, Zimbabwe en Afghanistan. Andere vindplaatsen zijn Nigeria, Pakistan, Mexico en de Verenigde Staten. Aquamarijn is om verschillende redenen de moeite waard. Zo hebben ze niet alleen een prachtige kleur, maar schijnen ze ook een geneeskrachtige werking te hebben. Volgens sommige natuurgenezers versterkt Aquamarijn bijvoorbeeld het afweersysteem en schijnt het eventuele huidallergieën te verminderen. Hetzelfde geldt voor diverse gezondheidsklachten, zoals bronchitis en keelpijn. Tevens zorgt Aquamarijn voor rust en ontspanning in je lichaam. Aquamarijn kralen zijn dan ook zeer goed om te dragen tijdens het mediteren. Het schijnt namelijk spirituele groei te bevorderen.

Aquamarijn kralen

Aquamarijn kralen van hoge kwaliteit

Zimbabwe is een bijzondere vindplaats voor Aquamarijn. De edelstenen uit dit Afrikaanse land zijn van zeer goede kwaliteit. Deze hoogwaardige edelstenen staan bekend als ‘Santa Maria Aquamarijnen’. Van deze edelstenen worden sieraden gemaakt die zeer lang meegaan. Dit maakt het kopen of zelf maken van Aquamarijn kralen zeer de moeite waard. Laat je creativiteit op hang bijvoorbeeld een paar Aquamarijn kralen aan een lange zwarte ketting.  De blauwgroene kleur staat ongetwijfeld prachtig bij zwart. Of rijg de kralen aan elkaar tot een mooie armband. Zie of de spirituele kracht van Aquamarijn ook op jouw gezondheid een positief effect heeft!

Aquamarijn kralen

Naast Aquamarijnkralen vind je in onze webshop talloze andere mooie edelsteenkralen, zoals de elegante Rozenkwarts kralen.

© 2008 - 2024 Ilona's Silver&Gemstones - Edelsteen kralen en sieraad onderdelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel