Aventurijn kralen – mooi om te verwerken in sieraden

Aventurijn kralen

Bekijk hier de mooiste Aventurijn kralen >

In het Russische Oeral gebied en in China worden regelmatig Aventurijn (of: Aventurien) edelstenen aangetroffen. Aventurijn is een edelsteen die zowel in groene als oranje, rode, witte of blauwe variant voorkomt. Deze varianten van kwarts worden doorgaans geslepen, zodat ze verwerkt kunnen worden in sieraden. Zo kun je Aventurijn stenen onder andere gebruiken voor het maken van armbanden, oorbellen en kettingen. Aventurijn kralen zien er niet alleen mooi uit, maar hebben ook een bijzondere spirituele betekenis.

Aventurijn kralen

Ervaar de kracht van Aventurijn

Aventurijn komt in verschillende kleuren voor. Zo heb je rode, groen en oranje varianten, maar ook blauwe, gele of grijze edelstenen. Je hebt dus een ruime keuze wanneer je de mooie Aventurijn kralen in je sieraden wil verwerken. De spirituele betekenis van Aventurijn is per kleur verschillend. Zo schijnen de groene stenen een positieve uitwerking te hebben op je hart, bloeddruk en cholesterol gehalte. Blauwe Aventurijn kralen zorgen voor rust en ruimte in je hoofd, terwijl de kleur rood creativiteit en wilskracht stimuleert. Aventurijn of Aventurien in het algemeen schijnt goed te zijn voor je huid. Zo heeft het in het verleden al diverse personen met eczeem geholpen. Je dient Aventurijn te plaatsen in een glazen schaal met water. Laat het enige tijd staan in het zonlicht, en was je gezicht daarna met het water.

Aventurijn kralen

Aan de slag met Aventurijn kralen

De geschiedenis van Aventurijn gaat lang terug. Zo erkenden de Oude Grieken al de bijzondere kracht van deze edelsteen. Ze naaiden de edelsteen namelijk in de kleding van een krijger, zodat hij zijn moed, eerzucht en optimisme behield. Door een sieraad met Aventurijn kralen te dragen ervaar jij het misschien ook. Met behulp van een handleiding is het maken van deze kralen een leuke en niet al te moeilijke taak. Maak bijvoorbeeld zelf oorbellen van groene, rode of blauwe Aventurijn kralen. Daarmee draag je zeer hippe sieraden waarvoor je zeker complimenten krijgt. Of maak een mooie armband van Aventurijn kralen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een elastiek waar je de kralen aan kunt rijgen en een aantal mooie kralen.

Aventurijn kralen

Naast Aventurijnkralen vind je in onze webshop talloze andere mooie edelsteen kralen, zoals de mooie Jade kralen.

© 2008 - 2024 Ilona's Silver&Gemstones - Edelsteen kralen en sieraad onderdelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel