Gold filled draad

Gold filled draad is eigenlijk onmisbaar in ieder sieraden attelier. De meest gebruikte diktes zijn die tussen de 0,4mm en 0,8mm. Voor bijvoorbeeld oorhaakjes gebruik je vaak een gold filled draad van rond de 0,6 tot zo'n 0,8mm afhankelijk van jouw ontwerp. Tip! Voor dames met een wat groter gaatje in het oorlel doet een wat dikkere draad wonderen. Hiervoor is de 0,8mm perfect geschikt. Je zult zien dat het gaatje mooi rond wordt. De 0,4mm dikte is prima geschikt om te wiren. De zachte of half zachte versie is dat het best aan te bevelen omdat het harde Gold filled draad in deze dunne uitvoering vrij gemakkelijk kan breken.
Kijk vooral ook even naar de rosé gouden soorten, je zult zien dat er voor elk ontwerp een geschikte soort verkrijgbaar is. Vind je het niet? Vraag ons er gerust naar want het zou heel goed kunnen dat wij het voor je kunnen bestellen.

© 2008 - 2024 Ilona's Silver&Gemstones - Edelsteen kralen en sieraad onderdelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel